Direct la continutul paginii »

Simbiosis Solutions SRLSpecificul activitatii noastre se centreaza in domeniul gestiunii si prelucrarii datelor de orice fel.

Oferim solutii adaptate cerintelor si necesitatilor clientilor nostri. Telul nostru este ca solutiile si programele noastre sa aduca un plus de valoare activitatii clientilor nostri.

Tot in domeniul medical, legat de medicina muncii de aceasta data, avem implementate solutii care centralizeaza datele culese de mai multe echipe raspandite pe teren, eficientizand simtitor activitatea centrelor medicale.

Din punct de vedere al tehnologic folosim baze de date SQL cu interfete web. Aceasta aduce un plus de flexibilitate aplicatiilor, realizand cu usurinta adaptarea aplicatiei la conditii noi aparute in desfasurarea activitatii clientilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Simbiosis Solutions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Simbiosis Solutions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Simbiosis Solutions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.235