Direct la continutul paginii »

All Media Plus SRLAll Media Plus este una dintre putinele firme din Romania care isi propune sa aduca tehnologie de ultima ora la preturi accesibile. Majoritatea echipamentelor sunt importate direct de firma noastra, oferindu-le astfel clientilor nostri cel mai bun raport calitate-pret.

Datorita calitatii echipamentelor livrate si a realizarii impecabile a lucrarilor, oferim o garantie de 12 luni de la data achizitiei echipamentelor sau de la data executarii lucrarii si posibilitatea extinderii acesteia printr-un contract de post garantie.


Oferta noastra generala este constituita dintr-o gama larga de echipamente de securitate in care cu siguranta veti regasi componentele sau sistemul dorit.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale All Media Plus SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre All Media Plus SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii All Media Plus SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.