Direct la continutul paginii »

Incorom SRLMisiunea noastră este să venim în ajutorul firmelor mici şi mijlocii, să le înţelegem nevoile şi să găsim soluţiile IT optime pentru satisfacerea acestora.

O scurtă analiză asupra pieţei actuale de software ne arată o dezvoltare continuă a produselor tip ERP, CRM şi WMS. Soluţiile actuale vin cu costuri de achiziţionare şi implementare extrem de ridicate, greu accesibile.

Scopul nostru este de a aduce acest gen de soluţii la preţuri avantajoase companiilor în curs de dezvoltare pentru că ...

Suntem mereu pregătiţi să acceptăm noi provocări, să intuim şi să facilităm dezvoltarea companiei dumneavoastră.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Incorom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Incorom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Incorom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.371