Direct la continutul paginii »

Gradinita Little Friends SRLIncepand din anul 2009, “Little Friends” pot fi si micii scolari inscrisi la After-School. Astfel, putem asigura continuitate si consecventa in educatie incepand de la primii pasi si pana la absolvirea invatamantului primar.

Gradinita “Little Friends” s-a infiintat in anul 1999, bucurandu-se astfel de o experienta de peste 10 ani, timp in care multe generatii de pre-scolari ne-au trecut pragul, “absolvind” cu succes in drumul lor catre scoala.

Situata intr-o zona centrala a Bucurestiului (Foisorul de Foc), intr-o vila dotata cu spatiu de joaca exterior, Gradinita Little Friends se distinge prin calitatea programului educational oferit.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gradinita Little Friends SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gradinita Little Friends SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gradinita Little Friends SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

26.799