Direct la continutul paginii »

Formarom SRLActivăm cu succes în judeţele: Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud şi Satu-Mare dar plănuim extinderea ofertei de cursuri şi în restul judeţelor din zonă. Conţinutul suporturilor de curs este elaborat de specialişti cu o înaltă calificare şi cu o vastă experienţă în domeniu sau de către cadre didactice din instituţii de învăţământ superior.Deoarece cea mai valoroasă resursă a unei organizaţii este cea umană, vă propunem să faceţi o investiţie chibzuită în pregătirea profesională a dumneavoastră, pentru că, acest tip de investiţie se dovedeşte a fi cea mai eficientă şi cu rezultate deosebite pe termen lung şi mediu.


Cu atât mai mult cu cât, trăind într-o societate ce se află într-o permanentă schimbare, cu o piaţă a muncii deosebit de fluctuantă, cu criza care inghite zilnic locuri de muncă, individul se află pus in situaţia de a dobândi competenţe noi, de a-şi re-împrospăta bagajul de cunoştinţe şi abilităţi, de a se reorienta spre meserii cerute de această perioadă plină de schimbări.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Formarom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Formarom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Formarom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.515