Direct la continutul paginii »

Tactical Life SRL

Poligonul de glont cu o suprafata de 360 mp (30m/12m), este echipat cu tinte reactive (popper - mini popper), interactive (cu telecomanda radio, timp aparitie reglabil), mobile (pe latura de 12 m, tip mistret alergator sau tinta tactica) Toate tintele interactive si mobile sunt interconectate si pot fi configurate pentru orice scenariu.

Tehnologia care echipeaza cele trei standuri de ttalere, apartine ultimei generatii. Am ales echipamentele Laporte (Franta) deoarece este recunoscut drept lider mondial in productia lansatoarelor, consumabilelor si automatizarilor specifice sustinerii probelor de talere.


In conformitate cu prevederile legii 295/2004, ART. 41 alin (1), Art. 66 si Art. 88 precum si HG 130/2005 - "Dreptul de a purta si folosi armele de tir se acorda, in conditiile prezentei legi, sportivilor si antrenorilor de tir" Astfel, cei care doresc sa practice tirul sportiv trebuie sa aplice pentru a deveni membru CTS Tunari.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tactical Life SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tactical Life SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tactical Life SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.648