Direct la continutul paginii »

Bottling Printing SRLSocietatea Bottling Printing SRL se specializeaza in domeniul de marcare si codare industriala.

Firma noastra ofera o gama larga de sisteme de marcare digitala pe produse, imprimante industriale cu jet de cerneala, imprimante termotransfer cu aplicatoare de etichete, imprimare cu laser , imprimare de date si coduri de bara, tehnologie RFID.

Serviici de calitate din partea profesionistilor, instruirea personalului si pregatirea superioara tehnica a proiectelor in functie de cererile clientilor sunt principiile de baza a societatii Bottling Printing SRL.

Rapid, precis şi atractiv vizual: produsul Maxiline pentru imagini imprimate remarcabil, atunci când se marcheaza pachete cu suprafeţe absorbante direct pe linia de ambalare.

Tehnologie concentrata intr-un design de telefon mobil, display LC pe 4 randuri si tastatură cu membrana. Textul si data pot fi introduse aici fara dificultate. Simplu de utilizat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bottling Printing SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bottling Printing SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bottling Printing SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.