Direct la continutul paginii »

I V & P Instalatii SRLIVP a fost infiintata inca din anul 1995. Din 1998 am inceput colaborarea cu Robert BOSCH GmbH, respectiv comercializarea marcii JUNKERS. Gama de produse termotehnice a fost completata ulterior cu cazane, boilere, radiatoare precum si echipamente diverse (inclusiv panouri solare) de la firmele germane VIESSMANN si BUDERUS.

Incepand cu anul 2006 ne-am indreptat atentia in special catre panouri solare si instalatii solare complexe, pentru ca am considerat ca acestea reprezinta viitorul in domeniul instalatiilor de incalzire in Romania.


Termosifon solar N-Sol 150/1

Panouri solare cu tuburi vidate Vaciosol

Automatizare solara B Sol 050


La ora actuala peste 6.000 de clienti sunt beneficiarii unei centrale termice livrate de catre noi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale I V & P Instalatii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre I V & P Instalatii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii I V & P Instalatii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.