Direct la continutul paginii »

Messer Romania Gaz SRLn peste 100 de ani de activitate Messer a dezvoltat numeroase aplicatii in diverse ramuri de activitate.


Messer livreaza o gama larga de gaze industriale, medicinale, gaze de inalta puritate si gaze de calibrare, utilizate in industrie, medicina si cercetare.

Activitatile noastre sunt indreptate spre intelegerea si indeplinirea asteptarilor clientilor nostri. Noi imbunatatim permanent calitatea muncii, a produselor si a serviciilor noastre, pentru a asigura succesul clientilor nostri in domeniile lor de afaceri.

Pentru Messer, siguranta sta in centrul atentiei si reprezinta un criteriu important de decizie in toate activitatile noastre

In cadrul unor proiecte complexe se livreaza beneficiarilor atat gazele solicitate cat si instalatiile de stocare (butelii, rezervoare de stocare), evaporatoare pentru transformarea gazelor criogenice din starea lichida in cea gazoasaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Messer Romania Gaz SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Messer Romania Gaz SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Messer Romania Gaz SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.