Direct la continutul paginii »

Nova Educational SRLOrganizatorul general va ridica de la poştă coletul şi îl va aduce în grădiniţă unde îl va deschide în prezenţa unui cadru didactic din unitate şi va verifica conţinutul lui.

După ce se constată că totul este în ordine, coletul se resigilează pentru a fi deschis în data de 27 aprilie. În ziua concursului, 27 aprilie 2011 Organizatorul general împarte testele şi diplomele educatoarelor pentru susţinerea concursului.

Organizatorul general distribuie baremele de corectare odată cu Testele VOINICEL. După susţinerea concursului, educatoarea va strânge toate testele şi le va corecta până la data de 30 aprilie 2011.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nova Educational SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nova Educational SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nova Educational SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.376