Direct la continutul paginii »

Editura Diana SRLEditura Diana vă propune o gamă variată de auxiliare şi materiale didactice realizate la standarde europene în conformitate cu programele şcolare aprobate de Ministerul Educaţiei Cercetării si Inovării.

Acest magazin virtual este realizat pentru clienţii noştri care doresc să cumpere direct de la editură. Cărtile si materialele noastre didactice pot fi achizitionate si prin intermediul distribuitorilor (librarii) din principalele orase din fiecare judet.

Cadrele didactice care doresc sa achizitioneze materiale si carti de specialitate prin programul anual "100 euro" o pot face cu incredere in cadrul acestei librarii virtuale. In interiorul coletului vor gasi factura fiscala si de la Posta Romana vor primi chitanta pentru contravaloarea achitata.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Editura Diana SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Editura Diana SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Editura Diana SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.281