Direct la continutul paginii »

Argonaut Impex SRLEditura “ARGONAUT” este profilată pe carte ştiinţifică, carte didactică-universitară; în acelaşi timp promovează cartea de literatură pentru toate vârstele.Editura “ARGONAUT” este acreditată de către Consiliul Naţional al Cercetării Ştiinţifice din Învăţământul Superior din cadrul MEC, fiind recomandată Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor şi Diplomelor Universitare pentru ca lucrările publicate să fie luate în considerare în procesul de promovare în cariera universitară.

De asemenea este recunoscută şi acreditată de Academia Română.

Editura beneficiază de sprijinul şi colaborarea unor prestigioşi cercetători ştiinţifici, cadre didactice universitare în calitate de referenţi ştiinţifici.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Argonaut Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Argonaut Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Argonaut Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.180