Direct la continutul paginii »

Umeb SAUMEB exporta aproximativ 60% din productia de motoare in tari precum: Italia, Germania, Finlanda, Spania, Anglia etc. De asemenea, este unul din principalii furnizori de motoare de pe piata interna.

Si-a inceput activitatea in ziua de 7 noiembrie 1948, devenind in anul 1990 societate comerciala constituita prin preluarea integrala a patrimoniului unitatii de stat.

In acest moment, printre clientii nostri putem aminti nume importante ale economiei romanesti, din urmatoarele domenii de activitate: industria alimentara, textila, chimica, metalurgica, materialelor de constructii, exploatarii si prelucrarii lemnului etc.

De-a lungul timpului, compania noastra a fost o adevarata "uzina - scoala" pentru studentii Universitatii Politehnice Bucuresti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Umeb SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Umeb SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Umeb SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.846