Direct la continutul paginii »

Tapflo Rom SRLCu o experienta datand inca din 1970 in fabricarea pompelor si manipularea fluidelor in mediul industrial, stim care sunt cerinte le dumneavoastra de la o pumpa industriala.

Am tinut intotdeauna cont cu strictete de cerintele si ideile clientilor nostri. Produsele noastre sunt imbunatatite permanent, cu materiale, accesorii si solutii noi.

Inca de la inceputul fabricarii pompelor pneumatice cu membrane, am avut intotdeauna in minte un concept de succes: de a creea pompe compacte, de incredere, folosind un numar minim de piese componente pentru o intretinere usoara.

Pompele Tapflo sunt unele dintre cele mai universale si sigure pompe de pe piata actuala. Avand la dispozitie o gama foarte variata de pompe pneumatice cu membrane fabricate din materiale plastice si metalice, precum si o gama larga de pompe centrifuge orizontale, pompe centrifuge cu cuplaj magnetic si pompe centrifuge verticale cu siguranta vei gasi o solutie pentru pomparea lichidului tau.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tapflo Rom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tapflo Rom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tapflo Rom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.312