Direct la continutul paginii »

Bega Electromotor SRLIncepind din 1990, Bega Grup a realizat 23 de achizitii strategice pentru o expansiune geogragrafica si pentru diversificarea segmentului de afaceri.

Bega Grup cuprinde un numar de 29 de societati comerciale cu capital integral privat, independente juridic dar legate organic prin acelasi actionar majoritar.

Avem convingerea ca firmele de stat din Romania pot deveni competitive prin privatizare.

Avind o cifra de afaceri de peste 130.000.000 EURO in 2007, Bega Grup are un numar de angajati ce depaseste 10.000 persoane.

Grupul Bega detine capacitatea organizatorica si financiara sa restructureze si sa administreze fostele firme de stat, ceea ce i-a permis sa se dezvolte pornind din Timisoara si sa cuprinda o parte semnificativa a regiunilor tarii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bega Electromotor SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Bega Electromotor SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bega Electromotor SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.264