Direct la continutul paginii »

Finesse Prestcom SRLLong Play Production s-a nascut din pasiunea pentru imagini si este lider in Oradea pe segmentul multimedia.

Fondat de fosti angajati din PROTV, Antena 1, colaboratori TVO si TVR din Oradea, Long Play Production activeaza exclusiv in domeniul filmarilor si a fotografiilor din 1994. S

Serviciile noastre sunt destinate atat firmelor cat si persoanelor fizice.

Preturile practicate sunt calculate luand in considerare experienta de 15 ani in acest domeniu, valoarea aparaturii foto, tehnicii de filmare si editare pe care le folosim.

Ca sa va convingeti de corectitudinea raportului calitate / pret, va sugeram sa faceti o simpla comparatie intre serviciile noastre si cele similare oferite de altii. Diferentele o sa vorbeasca de la sine fie vorba de fotografii de nunta, fotografii de studio, filmari sau editare video.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Finesse Prestcom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Finesse Prestcom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Finesse Prestcom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.111