Direct la continutul paginii »

Editura Marcela Penes SRLPe piaţa de manuale şcolare - ciclul primar - "Editura Ana 2000" este din anul 1998. Cu experinţa dobândită în producţia de manuale şi lucrări şcolare am participat la licitaţiile organizate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, având ca autor pe doamna Marcela Peneş - câştigătoarea primului ABECEDAR - licitat de Banca Mondială pentru învăţământul primar.

Lucările editurii noastre se adresează atât eleviilor cât şi cadrelor didactice şi aprecierile pe care le primim de la dascăli şi elevi ne susţin în munca pe care o facem. Mare parte din lucrările editate au fost propuse de cadrele didactice ca opţionale şi sunt în conformitate cu programa şcolară.

Proiectele noastre viitoare, vizează păstrarea poziţiei noastre pe piaţa de manuale şi auxiliare şcolare, dar şi lansarea de lucrări ale autorilor români cu adresabilitate clasele I - IV în ediţii de lux, caşerate, tipărite şi legate în tipografia proprie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Editura Marcela Penes SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Editura Marcela Penes SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Editura Marcela Penes SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.240