Direct la continutul paginii »

Editura Omonia SRLFondată în 1991 la Bucureşti, Editura OMONIA şi-a propus drept scop promovarea în România a literaturii şi civilizaţiei Greciei moderne.

Cele peste 60 de titluri care acoperă majoritatea genurilor literare (roman, nuvelă, poezie, eseu, însemnări de călătorie, critică literară) reprezintă mai mult de jumătate din traducerile de literatură neogreacă publicate în România în ultimii 18 ani.

Colecţia „Biblioteca de Literatură Neoelenă”, inaugurată în 1999, oferă cititorilor români importante opere literare dar şi din alte domenii (istorie, filosofie etc.).

OMONIA se ocupă totodată cu distribuirea de traduceri din literatura neoelenă publicate de alte edituri. În continuare, ambiţiosul program pe termen lung al OMONIEI urmăreşte să oglindească cele mai diverse aspecte ale unui spaţiu cultural care s-a intersectat adesea cu cel românesc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Editura Omonia SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Editura Omonia SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Editura Omonia SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.590