Direct la continutul paginii »

Corio Impex SRLFirma CORIO IMPEX S.R.L a fost înfiintata în anul 1994 si a ocupat în scurt timp un loc important al pietei second –hand de vînzari masini unelte pentru prelucrarea metalelor din Romania.

Beneficiind de pregatirea si experienta specialistilor nostri proveniti din fosta intrepridere TITAN-IMUAB am reusit sa incheiem si sa avem contracte in derulare, cu parteneri de afaceri din tari ca Italia, Franta, Spania, Portugalia Polonia si Cehia.

Printre masinile-unelte comercializate de firma noastra figureaza strunguri carusel, strunguri paralele,masini de rectificat , freze universale, freze portale, masini de alezat si frezat, prese mecanice sau hidraulice, ghilotine, masini de roluit/indreptat tabla, valturi , masini de danturat, masini de gaurit , centre de prelucrare etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Corio Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Corio Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Corio Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.