Direct la continutul paginii »

Ksk Clean SRLSocietate constituită pentru a deservi în mod corespunzător solicitările diverselor segmente de clienţi din domeniul prestărilor de servicii de curăţenie (industrială, profesională şi rezidenţială), a spălătoriilor auto manuale şi automate şi a utilizatorilor finali de diverse aplicaţii profesionale şi industriale (echipamente de spălare, aspirare, măturare, spălare pardoseli, etc.)

Deţinem un portofoliu de lucrări extrem de bogat şi variat, care acoperă domenii precum industria alimentară, industria farmaceutică, spitale, industria prelucrării lemnului, construcţii civile şi industriale, sectorul confecţii şi textile, industria de prelucrare a metalelor, sectorul de servicii pentru curăţenie, spălătorii auto, benzinării, morărit şi panificaţie, logistică, transporturi, etc.

echipamente de spălare cu jet de apă rece/caldă, presiune maximă 5000 bar
2. echipamente de aspirare profesionale şi industriale (inclusiv antiex.)
3. echipamente măturare, echipamente spălare-aspirare pardoseli
4. cărucioare, mop-uri, lavete, diverse dispozitive de dozare consumabile
5. echipamente self/service de spălare şi aspirare autoturisme
6. echipamente automate de spălare autoturisme, autobuze, şi autocamioaneContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ksk Clean SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ksk Clean SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ksk Clean SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.