Direct la continutul paginii »

Geocon L.i. SRLSocietatea noastra isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor, fiind profilata pe lucrari de foraj si sondaj pentru constructii.

In cei peste 15 ani de activitate am acumulat experienta intr-o gama variata de tipuri de foraj, cum ar fi: execuţia forajelor pentru alimentare cu apa (puţuri forate), drenuri, foraje pentru scăderea nivelului hidrostatic, puţuri de observaţie, piloţi foraţi pentru consolidări de versanţi şi edificii civile şi industriale, subtraversări de drumuri si cai ferate, foraje cu prelevare de probe pentru studii geotehnice.

Pe langa serviciile de foraj, oferim clientilor nostri sisteme complete de alimentare cu apa si solutii de tratare a apei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Geocon L.i. SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Geocon L.i. SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Geocon L.i. SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.