Direct la continutul paginii »

Vpk Packaging SRLInternational VPK Packaging Group a demarat, în octombrie 2007, în Salonta, judetul Bihor un proiect de investiţii, luând astfel naştere VPK Packaging S.R.L. România.

Clienţii nostri sunt companii naţionale şi multinaţionale din România, Ungaria şi ţările vecine. VPK Packaging România este ales ca furnizor pe baza unor argumente clare: profesionalism, calitate, soluţii personalizate şi livrări JIT (Just In Time).

Activitatea de producţie a început în ianuarie 2009, cu un total de 50 de angajaţi, estimându-se creşterea acestora la aproape 200.

Tot la Salonta, îşi desfăşoară activitatea şi fabrica de tuburi de carton COREX România, de asemenea parte a VPK Packaging Group.

COREX România produce: tuburi de carton pentru mai multe tipuri de aplicaţii industriale (folie, hârtie, bandă izolatoare etc).

Principalul produs îl reprezintă plăcile ondulate de carton, ele fiind utilizate, ca semifabricat pentru cutiile de carton.

Furnizorii noştri de materie primă au fost riguros selectaţi, hârtia care ajunge în producţie fiind de cea mai înaltă calitate, respectând standardele specifice industriei ambalajelor.

Tipurile de hartii utilizate in cadrul productiei de carton ondulat sunt:

- hartie reciclata (continut de fibre: 100% reciclate) – obtinuta prin tocarea si prelucrarea cu apa a hartiei reciclate, rezultand astfel o pasta de celuloza care se trateaza ulterior cu substante chimice si amidon
Tipuri utilizate: Testliner, Wellenstof, Fluting, Schrenz, White Testliner, White Top Liner;
- hartie kraft (+/- 80% fibre kraft) – obtinuta din pasta de lemn, de esenta moale. Tipuri utilizate: Brown Kraftliner, White Top Kraft, Semi Chemical Fluting.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vpk Packaging SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Vpk Packaging SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vpk Packaging SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.