Direct la continutul paginii »

Cid Design Studio SRL



Compania noastra se numara printre liderii producatorilor de ambalaje din carton duplex, triplex si carton ondulat din Romania, oferind o gama diversa de ambalaje de inalta tinuta si calitate.

Echipamente de inalta precizie si productivitate fac din CID DESIGN STUDIO un partener ideal atunci cand calitatea produselor este obiectivul principal.

Compania noastra vine in sprijinul clientilor sai cu o echipa de profesionisti pregatiti la cel mai inalt nivel, si poate oferi consultanta de specialitate in ceea ce priveste forma, calitatea si eficienta unui ambalaj din carton.

Compania noastra ofera clientilor sai servicii complete de design si prepress, astfel clientii pot beneficia de toate echipamentele si suportul tehnic de care au nevoie - de la scanari de inalta rezolutie realizate cu echipamente UMAX, pana la management si control al culorii, realizat cu echipamente GretagMacbeth.

Un punct important pe care compania noastra il atinge este furnizarea de ambalaje pentru linii automate, in special ambalaje pentru industria farmaceutica, cosmetica, alimentara.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Cid Design Studio SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cid Design Studio SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cid Design Studio SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max