Direct la continutul paginii »

Prisma SRLSocietatea PRISMA SRL, înfiinţată în 1994, este o organizaţie cu capital integral privat, având drept domeniu de activitate oferirea de servicii complete de tipografie şi editură.

Fie că aveţi nevoie de publicitate pentru produsele ori serviciile dumneavoastră, de editarea şi/sau tipărirea unei cărţi, broşuri sau reviste, de servicii specific tipografice, fie că doriţi să personalizaţi documentele din biroul dumneavoastră, PRISMA răspunde tuturor acestor solicitări.

Lucrările pe care le executăm au asigurate o gamă largă de operaţii necesare, inclusiv concepţia şi realizarea grafică, pregătirea de tipografie, tipărirea şi finisările aferente.


Vă punem la dispoziţie o gamă largă de produse:

» » pentru promovarea companiei dumneavoastră: pliante, fluturaşi, afişe, cataloage de prezentare, broşuri
» » pentru biroul dumneavoastră: coli cu antet, plicuri personalizate, agende, calendare, imprimate diverse
» » pentru siguranţa activităţii dumneavoastră: legislaţie pentru securitate şi sănătate în muncă, fişe individuale de instructaj, afişe tematice, indicatoare de avertizare
» » şi nu în ultimul rând: cărţi, reviste, buletine informative.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prisma SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Prisma SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prisma SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.