Direct la continutul paginii »

Print Multicolor SRLTipografia Print Multicolor, cea mai importanta din Moldova, si-a inceput activitatea la 1 octombrie 1993, fiind prima din Romania care tiparea in sistem offset. S-a inceput cu prima editie a cotidianului Monitorul. In scurt timp aici si-au tiparit editiile si alte ziare importante.

In acest moment, printre partenerii nostri pe partea de tipar ziar se numara: Ringier, Publimedia International, Grupul de Presa Medianet, Adevarul Holding, Cancan Media, SC R SA, Interpress Suceava.

Servicii tipografice complete este mai mult decat un slogan.
Este o realitate si un crez al unei echipe pasionate de tipar si de calitate. Ca o garantie a onorarii angajamentelor, inorogul – simbol al intelepciunii, al revelatiei si puterii spirituale – confera distinctia necesara profilului companiei.

Pentru respectarea angajamentelor luate, ne ghidam dupa valori importante care au capatat consistenta de-a lungul timpului prin insasi evolutia companiei.

Imbinand experienta cu interesul sustinut pentru inovatie, incercam sa va oferim pe langa servicii tipografice de calitate, un plus de atitudine care sa dea valoare atat lucrarilor dumneavoastra, cat si imaginii noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Print Multicolor SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Print Multicolor SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Print Multicolor SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.