Direct la continutul paginii »

Inkorporate Print SRLInkORPORATE PRINT a ales tehnologia germana. Sinonima intotdeauna cu performanta si calitatea.

Utilaje precum masinile de tiparit Heidelberg, Speedmaster sau DI, sau cele de intercalare si brosare, lucreaza cu mare productivitate in parametrii stabiliti.

Pentru a se asigura respectarea acestor parametrii pana in stadiul final, fiecarei lucrari i se aplica un riguros control de calitate InkORPORATE PRINT este certificata ca indeplinind cerintele ISO 9001:2008 conform certificatului 3396 C.

La mai putin de un an de la infiintare, tipografia InkORPORATE PRINT a reusit sa devina un reper major pe harta tipografiilor care ofera servicii integrate pentru o game larga de materiale tiparite. De la editare grafica - DTP si PrePress la tiparire offset, legatorie si finisare.

Ascensiunea dinamica a InkORPORATE PRINT are ca suport know how-ul echipei manageriale, a staff-ului tehnic si, desigur, tehnologiei foarte performante achizitionate.

Pentru a permite clientilor nostri sa aiba succes alaturi de noi am fost de acord inca de la inceput cu principiul flexibilitatii financiare in afaceri si am oferit solutii de credit comercial pentru partenerii nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Inkorporate Print SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Inkorporate Print SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Inkorporate Print SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.500