Direct la continutul paginii »

M.g. Trading Service SRLM.G. Trading Service S.R.L., a fost fondata in 1994 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania M.G. Trading Service S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Si pentru ca M.G. Trading Service S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

Ceea ce isi propune firma M.G. Trading Service S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de servicii de copiere acte si xeroxare, tiparire digitala, legare si laminare documente, procesari fotografice, reumplere cartuse pentru imprimante si copiatoare. Compania noastra are un personal de 25 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania

In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale M.g. Trading Service SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre M.g. Trading Service SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii M.g. Trading Service SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.775