Direct la continutul paginii »

Premium Business Solution SRLFullColor oferă servicii de printare şi copiere de mari dimensiuni.

Cu experienţă de 3 ani în printuri de mari dimensiuni vă punem la dispoziţie echipamente de ultimă generaţie şi consumabile originale.

Dorim astfel să oferim soluţii premium pentru nevoile dumneavoastră de printare, copiere şi scanare planuri mari alb-negru si color precum şi servicii specializate de tipar digital alb-negru şi color.

Ne propunem ca prin soluţiile tehnice prezentate să oferim servicii de cea mai bună calitate la un preţ cât mai accesibil.

Pe lângă serviciile specializate pentru companii dorim si ne propunem să rezervăm în activitatea noastră un loc special studenţilor din universităţile de profil care au nevoie de sprijin şi suport şi cărora

le vom oferin întotdeauna soluţii care să le micşoreze costurile şi să le pună în valoare lucrările realizate.

Flexibilitatea, calitatea, şi orientarea către client sunt principalele noastre atuuri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Premium Business Solution SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Premium Business Solution SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Premium Business Solution SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.433