Direct la continutul paginii »

Prompt Computer 94 SRLPrompt Computer '94 S.R.L. din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Prompt Computer '94 S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Si pentru ca Prompt Computer '94 S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

Cu un efectiv de 20 angajati, Prompt Computer '94 S.R.L. efectueaza servicii de tiparire brosuri, pliante, carti de vizita, prospecte, cutii, etichete. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania

Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prompt Computer 94 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Prompt Computer 94 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prompt Computer 94 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.038