Direct la continutul paginii »

Tranger SAInfiintata in 1995, S.C. TRANGER S.A. a reusit sa evolueze de la o mica afacere de familie la o companie de talie internationala, acoperind o gama extrem de variata de produse si servicii tipografice.

Tipografia TRANGER este una din tipografiile abilitate de catre "C.N. Imprimeria Nationala" pentru tiparirea de formulare personalizate cu regim special in perioada 1998-2006. In aceasta perioada ne-am remarcat prin livrarea la timp a produselor comandate de catre clientii nostri, in acelasi timp pastrand standardul de calitate la cel mai inalt nivel.

Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri si pentru a raspunde dinamicii pietei, societatea noastra dispune de o retea de centre de preluare a comenzilor si agenti de vanzari cu acoperire in intreaga tara.

Toate acestea ne permit sa dezvoltam si sa mentinem cu clientii nostri parteneriate reciproc avantajoase, in care accentul este pus pe profesionalism, promptitudine si cele mai inalte standarde calitative.

Pentru succesul afacerii dumneavoastra alegeti Tipografia TRANGER.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tranger SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tranger SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tranger SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.242