Direct la continutul paginii »

Andrei Comimpex SRLInca de la infiintare Andrei Comimpex S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

Ceea ce isi propune firma Andrei Comimpex S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de tiparire carti, etichete, reviste scolare, reviste de cultura, ziare, formulare tipizate. Compania noastra are un personal de 10 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Andrei Comimpex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Andrei Comimpex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Andrei Comimpex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.