Direct la continutul paginii »

Imprimeria Mirton SRLTiparul are o noua viziune, avand in vedere impactul internetului asupra societatii umane, aceasta revolutioneaza ideea de tipar, eliminand barierele traditionale.

Nu este vorba in esenta de o tiparire mai rapida, ci de noi cai de comunicare.

Nu este vorba de simpla trecere de la offset la tratare digitala, ci de noi modalitati de a crea valoare.

MIRTON nu inseamna numai tehnologie de varf, performanta, ci si buni profesionisti. MIRTON nu reprezinta numai un simbol, ci inseamna o atitudine responsabila fata de partenerii de afaceri prin calitatea produselor si a serviciilor pe care societatea noastra le ofera, de peste 10 ani, prin competenta si promptitudine.

Preocuparea noastra pentru protectia mediului este continua si concretizata atat prin colectarea si predarea deseurilor rezultate centrelor specializate de reciclare, cat si prin utilizarea unor tehnologii si materiale nepoluante.

De asemenea materialele noastre sunt 100% reciclabile.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Imprimeria Mirton SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Imprimeria Mirton SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Imprimeria Mirton SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.835