Direct la continutul paginii »

Trans Tonelli SRL
Compania Trans Tonelli S.R.L produce o gama larga de produse publicitare (printuri, brosuri, pliante, carti de vizita, cataloage), indosarieri, laminari, plastifieri. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In compania Trans Tonelli S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Si pentru ca Trans Tonelli S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Trans Tonelli SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Trans Tonelli SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Trans Tonelli SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.