Direct la continutul paginii »

Point Max SRL
Daca ati auzit intamplator numele PointMax si vreti sa aflati care este domeniul nostru de activitate, atunci va spunem ca ne ocupam de imaginea si promovarea companiilor care ne onoreaza ca si clienti. In special tipar, print, creatie si consultanta pentru tipar, precum si expunere media atipica.

Nu spunem prea multe despre noi.

Nu vrem sa ingrosam randurile celor care declara sus si tare ca sunt cei mai frumosi, mai destepti si mai devreme acasa. Mai ales acum, cand toata lumea isi accepta calitatile, simtim o nevoie acuta sa facem mai mult si sa ne laudam mai putin.

Sigur, e fair sa recunoastem ca nu suntem perfecti. Suntem oameni si, ca la majoritatea acestora, se mai strecoara si erori. Putine, ce-i drept.

Lasam sa ne recomande clientii si partenerii nostri, lucrarile si proiectele pe care le-am realizat si le realizam, dinamica, filozofia noastra de lucru si eforturile pe care le facem in permanenta pentru a depasi asteptarile, atat ale dumneavoastra cat si ale noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Point Max SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Point Max SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Point Max SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.