Direct la continutul paginii »

Tipografia Honterus SRLHonterus este o societate romano-germana înfiinţată în 1991 de Honterus Druckerei Beteiligungs GmbH Germania (60%) si Forumul Democrat al Germanilor din România (40%).

Linia de design şi prepress bazată pe computere Macintosh G4 şi PC asigură flexibilitatea necesară în acest domeniu.

Departamentul prepress este acum deservit de un echipament Computer-To-Plate Escher-Grad Cobalt 4, eliminandu-se astfel necesitatea expunerii pe filme.

Tiparul offset este susţinut de echipamente Heidelberg şi MAN ROLAND.

Legătoria completează fluxul tehnologic cu facilităţi extinse de producţie şi finisare.

Noi, cei de la Honterus, ne mândrim cu abordarea domeniului de activitate într-un mod cu adevărat profesionist.

Dotarea de excepţie, specializarea oamenilor noştri sunt punctele forte în declaraţia noastră de înaltă calitate şi profesionalism.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tipografia Honterus SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tipografia Honterus SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tipografia Honterus SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.