Direct la continutul paginii »

Tipoholding SADin 1994, anul infiinţării companiei, am evoluat rapid şi spectaculos, cu un accent pronunţat pe dezvoltarea activităţii de producţie şi servicii tipografice, devenind astfel prima societate comercială particulară din România axată pe tipărituri speciale şi de siguranţă.

Managementul grupului de firme TIPOHOLDING acordă o atenţie deosebită implementării propriei politici referitoare la calitate şi de mediu, care este parte integrantă a politicii generale a organizaţiei, având în vedere concurenţa şi exigenţa clienţilor ceea ce priveşte produsele tipografice.

Compania noastră vă oferă şi servicii de arhivare electronică, concepţie grafică, scanări, tehnoredactări, descompuneri listări pe film, prepress.

Având 12 ani de experienţă în domeniul tiparului de siguranţă şi dispunând de tehnologii moderne putem oferi clienţilor noştri o gamă largă de produse complexe şi servicii tipografice de înaltă performanţă.

Compania noastră reprezintă un jucător important pe piaţa românească în tipărirea documentelor cu regim special, a hârtiilor de valoare, categorii de produse ce includ elemente speciale menite să descurajeze tentativele de fraudare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tipoholding SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tipoholding SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tipoholding SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.407