Direct la continutul paginii »

Mediu Consulting SRLPunem accentul în special pe dezvoltarea capacităţilor noastre în corelare cu anticiparea necesităţilor clienţilor noştri şi de aceea ne-am creat o structura internă cu o organizare flexibilă, dinamică dar precisă.

Echipa noastră este formată din specialişti în domeniul protecţiei mediului, cu înalte studii făcute în special în străinătate: Franţa, Anglia, Italia, America, etc, doctori în ştiinţe, sau experţi de mediu ai Uniunii Europene, care au elaborat lucrări programatice în domeniu, precum îndreptare, metodologii, proceduri cadru şi care au editat cărţi.

Membru al grupului de firme Romlotus, SC Mediu Consulting SRL Galaţi este un centru de consultanţă de mediu, informare, cercetare, instruire şi servicii de mediu care oferă soluţii profesionale pentru rezolvarea aspectelor de mediu ale agenţilor economici, administraţiilor publice locale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mediu Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mediu Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mediu Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.680