Direct la continutul paginii »

Tipo Flex SRLCu experienta acumulata de-a lungul anilor in domeniul sistemelor de ambalare si a distributiei de consumabile tipografice, suntem o companie care a crescut odata cu economia, dezvoltare realizata pe baze solide, nedepasind nici o etapa necesara in consolidarea pozitiei de piata.

Tipo Flex va ofera o gama diversificata de ambalaje folosite in industria alimentara la cel mai bun raport calitate-pret.

Furnizorii nostri sunt cei care dau masura calitatii produselor comercializate, avand toate certificatele de calitate cerute atat de legislatia romana cat si de legislatia comunitatii europene.SC Tipoflexo Com S.R.L.
Bulevardul Unirii Nr. 57, Bloc E4, Sc. A, Ap. 30, Sector 3, BucurestiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tipo Flex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tipo Flex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tipo Flex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.355