Direct la continutul paginii »

Acorn Production SRLAm infiintat aceasta firma in 2000 in Bucuresti si am fost pretentiosi de la inceput. Nu am selectat clientii, dar am selectat lucrarile. Cand ceva era greu de realizat noi am spus ca facem. Si… am facut. Noi zicem ca multe pentru perioada care a trecut.

Am crescut si ne-am maturizat odatã cu piata, ne-am adaptat la schimbãri, am inteles ca este important sa spui DA calitatii si termenelor de livrare scurte. Am luptat cu termene imposibile, am realizat lucari care ne-au facut remarcati si ne-au adus clienti …MULTUMITI!!

Afise: Orice format de imprimare de pana la 50x70 cm.
Flyere: Se realizeaza cu macheta dumneavoastra sau putem realiza noi grafica.
Finisari: stantare, biguire, plastifiere, lacuire offset sau UV (totala sau selectiva), embossare, folio, aplicare buzunar.


Bdul Ghencea nr 134, corp 94, Bucuresti
In incinta Elite CenterContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Acorn Production SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Acorn Production SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Acorn Production SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.454