Direct la continutul paginii »

Arhi Design SRLSocietatea ARHI DESIGN a fost infiintata in anul 1992 si face parte dintr-un grup de firme al carui domeniu de activitate il reprezinta productia si distributia unui foarte vast sortiment de produse de papetarie si birotica la standarde europene.

Dispunem de relatiile comerciale cu parteneri externi din Germania, Italia, Turcia, China si Belgia care privesc atât importul a diverse articole de papetarie, cât si de materie prima pentru productie. Firma noastra este reprezentant exclusiv al concernului italian F.I.L.A. Spa, comercializand marcile Tratto, Giotto etc.


Articole din productia proprie:

 • caiete capsate si cu arc spirala, bloc notes-uri, carnetele;
 • dosare din carton duplex si color;
 • registre cartonate, cu coperti dure (policromie sau monocrome), repertoare;
 • bibliorafturi, cutii arhivare, tuburi de proiecte;
 • hârtie de scris (200, 500, 1.000 coli/set), hârtie milimetrica, hârtie calc, rezerve
 • toata gama de plicuri
Precum si articole import din Italia, Turcia, China

Cifra de afaceri a grupului de firme se ridica la peste 6 milioane EURO pentru anul 2007, cu un numar de peste 700 de articole comercializate, si un portofoliu de aproximativ 700 de clienti deserviti cu promtitudine si profesionalism.Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Arhi Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Arhi Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Arhi Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.039