Direct la continutul paginii »

Inpack SRLProducator de ambalaje de carton CO3-CO5, microondul, natur sau albit, tiparite in 1-2 culori, destinate diverselor produse industriale, incaltaminte, coletarie, produse alimentare, mobila, etc.

Materia prima este aleasa cu grija pentru a satisface clienti dintre cei mai pretentiosi, ale caror produse sunt destinate frecvent pietelor de desfacere vest-europene. Ne adresam in egala masura producatorilor ce isi comercializeaza produsele in tara, oferindu-le solutii de ambalare adecvate si cu costuri minime.

Producem de asemenea cutii pizza simple sau personalizate din carton natur sau albit destinate restaurantelor cu livrare la domiciliu.

Daca doriti informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!

Cuvinte cheie : cutii carton , producator cutii carton , cutii depozitare , cutii de carton , ambalaje carton , cutii transport.....

S.C. Inpack S.R.L.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Inpack SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Inpack SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Inpack SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.