Direct la continutul paginii »

Impact Promotion SRLComandand carti de vizita prin intermediul S.C. Impact Promotion SRL beneficiati de realizarea aranjamentului grafic gratuit, discounturi de pana la 25% in functie de cantitatea comandata si nu in ultimul rand livrarea gratuita in Bucuresti (in functie de cantitatea comandata livrarea se poate face gratuit si in alte zone din Romania).

SC IMPACT PROMOTION garanteaza calitatea cartilor de vizita comercializate. Daca peste 5% din acestea prezinta defecte de tipar sau taiere vi se returneaza 50% din valoarea totala a comenzii. In cazul in care produsele cu defecte depasesc 10% din cantitatea comandata primiti toata cantitatea gratuit.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Impact Promotion SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Impact Promotion SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Impact Promotion SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.796