Direct la continutul paginii »

Art Design SRLART Design este brandul sub care firma noastra creeaza, produce si distribuie o gama diversificata de calendare, agende, felicitari si carti postale, pungi si cutii de cadouri, hartie ornamentala de ambalaj, diverse produse si accesorii.

Ne-am inceput activitatea in 1994, si in acest rastimp, calitatea produselor si serviciilor ART Design au reprezentat factorul principal de interes al firmei noastre, devenind astfel unul din leaderii in acest domeniu din Romania. Ca urmare, in timp, ne-am diversificat activitatea, oferind in momentul de fata, la nivel calitativ superior: tipar offset publicitar, legatorie si finisari diverse, personalizari de produse.

Colectiile noastre de produse (calendare si agende, felicitari si carti postale, pungi si cutii de cadouri etc) reprezinta efortul cumulat a peste 300 de angajati, care prin efort sustinut si dedicare stabilesc standarde de profesionalism lansand in premiera produse si servicii noi, oferind clientilor nostrii atat promptitudine, calitate si profesionalism, cat si o viziune de ansamblu asupra tendintelor internationale de profil.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Art Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Art Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Art Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

38.399