Direct la continutul paginii »

Karat Print SRL



S.C. KARAT PRINT SRL este o firmã cu capital integral privat, infiintatã in anul 2005, ce are ca obiect de activitate comercializarea de ambalaje de unicã folosintã.

in gama noastrã de produse se regãsesc ambalaje pentru Fast-food-uri (pungi hârtie + Polietilenã rezistente la grãsimi, hârtie ambalat, role de aluminiu, tacâmuri unicã folosintã, pahare plastic si carton cu Polietilenã la interior rezistente la bãuturile calde, Casolete din PET, PS, Polistiren expandat, sacosi (ne)personalizate.

Suntem importatori unici in România de etichete metalice autoadezive personalizate destinate producãtorilor de vinuri si bãuturi alcoolice precum si a cutiilor din carton cu capac
transparent destinate ambalãrii torturilor.


SC Karat Print SRL
Adresa: CONSTANTA,Str.Varful cu Dor, Nr.2D



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Karat Print SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Karat Print SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Karat Print SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

39.944