Direct la continutul paginii »

SC Prima Design ConsultPrimaPrint
Societatea Prima Design Consult, avand la baza o echipa tanara si cu experienta in domeniu, aduce pentru  prima data pe piata din Iasi consumabile compatibile pentru orice tip de imprimanta, multifunctional, fax, Xerox, laser sau InkJet, la preturi cu adevarat atractive. Incercam sa reducem diferenta mare de costuri din acest moment in ceea ce priveste consumabilele dintre zona Moldova si restul tarii.

Pentru ca suntem o companie social responsabila si pentru ca ne pasa de comunitatea noastra, contributia noastra se manifesta prin popularizarea si dezvoltarea culturii ecologice a refolosirii (folosirii cartuselor remanufacturate ca alternativa ecologica, mai economica ). Sustinem si incurajam colectarea si reprocesarea industriala a cartuselor in România, activitate benefica pentru societate si pentru mediul in care traim.

De ce sa colaborati cu noi ?
Pentru ca:
v  Oferim preturi cu 20 – 25% mai mici decat media pietei.
v  Faceti economie de timp in conditiile in care ne ocupam direct de comanda dumneavoastra.
v  Pe baza unei intelegeri, va putem furniza periodic automat tipurile de consumabile de care aveti nevoie.
v  Va oferim garantie totala a produselor achizitionate de la noi, cat si a echipamentelor pe care acestea sunt folosite.
v  Va oferim o gama completa de consumabile, pentru toate tipurile de echipamente.
v  Asiguram calitatea foarte buna a consumabilelor datorita colaborarii pe care o avem doar cu producatori din Uniunea Europeana.
v  Aveti termene de plata variabile care pot fi negociate in functie de valoarea comenzilor si a istoricului fiecarui client in parte.
v  Colaboram la nivel international cu multe companii care produc industrial consumabile sub standarde stricte de calitate: ISO 9001, ISO 14001
v  Conform Hotararii de Guvern nr. 448 din 19 mai 2005 care se refera la reciclarea deseurilor periculoase, noi va oferim gratuit programul national de colectare cartuse goale, avand astfel dovada respectarii legislatiei de mediu.
v  Suntem parteneri in programul national “Donati cartuse goale pentru UNICEF”, ceea ce inseamna ca orice cartus gol donat de dumneavoastra va deveni un ajutor mic dar pretios pentru proiectele UNICEF in domeniul sanatatii, educatiei si protectiei copilului.
                    
PrimaPrint
~ pentru imprimari reusite ~Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SC Prima Design Consult se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre SC Prima Design Consult in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SC Prima Design Consult, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

41.191