Direct la continutul paginii »

Mondo Maritrans SRLProducator de pungi de hartie, ambalaje pentru cadouri si alte ambalaje pentru industria alimentara, Mondo Maritrans ofera distribuitorilor si altor utilizatori finali o gama larga de pungi din hartie cu dimensiuni standard sau conform specificatiilor exacte, tiparite in pana la 4 culori.

Va oferim:

Pungi
- cadouri pentru sarbatorile de iarna,
- din hartie pentru patiserie, cofetarie, panificatie,
- cu maner din hartie sau snur textil,
- multistrat.
Hartie de impachetat cadouri alba sau natur, imprimata in maxim 4 culori, livrata in role de diferite dimensiuni.
Ambalaje pentru industria alimentara din hartie kraft, rezistenta la grasimi, metalizata, imprimata, livrata in role sau coli.

Sectia Productie: Loc. Petris, nr.321, jud. Bistrita-Nasaud (la 10 km de Bistrita in directia Jelna)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mondo Maritrans SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mondo Maritrans SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mondo Maritrans SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.512