Direct la continutul paginii »

Unik shop SRLOferim servicii de personalizare prin: serigrafie, pe suprafete plane, pe majoritatea tipurilor de materiale; tampografie, pe orice tip de suprafata plana, concava, convexa; folio; timbru sec; brodare; transfer termic, pe diferite tipuri de materiale: textil, ceramica, sticla, metal, etc. stickere volumetrice; acoperiri cu rasina; autocolant decupat cu cutter plotter; imprimare digitala.

Conform cerintelor dumneavoastra, toate produsele pot fi personalizate.


O echipa de specialisti va sta la dispozitie pentru a va oferi solutii, asistenta tehnica si pentru a pregati si personaliza produsele alese de dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Unik shop SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Unik shop SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Unik shop SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

39.459