Direct la continutul paginii »

Editura Sigma SRLInfiintata in 1990, Editura Sigma, la mai bine de 16 ani de activitate,da proba maturitatii sale. Marturie sta evolutia sa pe piata editoriala romaneasca.

Pornind initial unidirectional, cu o productie de carte centrata pe domeniul matematicii scolare, Editura si-a diversificat, in timp, directiile de manifestare. Centrul de interes a ramas cartea scolara, intentiile noastre fiind de sustinere si promovare in invatamântul românesc.

In momentul de fata Editura Sigma editeaza manuale scolare pentru clasele primare, gimnaziu si liceu, precum si cursuri universitare si materiale auxiliare: ghiduri pentru invatatori si profesori, culegeri de exercitii si probleme, antologii de texte literare, caiete de aplicatii la clasa si pentru acasa.

Sediul central: Str. General Berthelot nr. 38, sector 1, Bucuresti
Librarie: Str. Luigi Cazzavillan nr. 12, sector 1, BucurestiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Editura Sigma SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Editura Sigma SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Editura Sigma SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.739