Direct la continutul paginii »

SC Holland Toner SRLHolland Toner Romania este unul dintre liderii in vanzari de consumabile compatibile pentru imprimante laser, fotocopiatoare, fax-uri si imprimante cu jet si numara peste 45 de angajati in birourile sale din Timisoara. Ca partener oficial de vanzari a trei fabrici din Uniunea Europeana (certificate in 2000 pentru TUV si ISO 9001), Holland Toner este in masura sa va ofere calitate europeana la preturi asiatice.

In Uniunea Europeana, impreuna cu companiile-partener, suntem unul dintre cei mari furnizori si producatori de tonere si cartuse remanufacturate, cu un numar total de peste 65.000 de produse distribuite pe luna. Suntem capabili sa livram in toata lumea dintr-un stoc de aproximativ 100.000 de tonere.

Procesul de productie al cartuselor este strict controlat de o echipa de specialisti, standardul nostru fiind obtinerea unei calitati echivalente sau chiar superioara cartuselor fabricate de producatorul imprimantei. Am pus la dispozitie servicii de colectare in majoritatea tarilor europene pentru a ne asigura ca tonerele clientilor nostri sunt reciclate. Toate produsele noastre sunt disponibile cu trei ani garantie si sunt certificate ISO si TUV.

SC Holland Toner SRL
Persoana de contact: Alin Mesaros
Localitatea: TimisoaraContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SC Holland Toner SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre SC Holland Toner SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SC Holland Toner SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

47.680