Direct la continutul paginii »

Sempre Com SRLSempre Com SRL, este o societate romaneasca care isi desfasoara activitatea de peste 10 ani in domeniul comertului cu hartie si ambalaje din hartie si polietilena , avand ca principali furnizori firme cu renume in Europa , in domeniul productiei si comertului cu hartie si polietilena.

Va oferim hartie plana si hartie in bobina , de diferite tipuri, dimensiuni si grosimi, precum si ambalaje din hartie, carton si polietilena.

Hartia folosita este importata din comunitatea europeana, este un produs reciclabil , deci ecologic si respecta normele europene de calitate si cele de protectie a mediului inconjurator.


SC Sempre Com SRL
Adresa: Cluj-Napoca, Str. Patriciu Barbu nr.66Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sempre Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sempre Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sempre Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.882